Karjeros diena Agrokoncerno būstinėje Kauno raj. Babtuose

Spalio 11 d. III kl. mokiniai vyko į Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto ir Agrokoncerno organizuotą karjeros dieną „FoodEducators “Šiuolaikiškas požiūris į maistą“. Renginyje dalyvavo 20 įvairių Lietuvos mokyklų mokiniai.

A. Radzevičius, UAB „Agrokoncernas“ komercijos direktorius, supažindino su Agrokoncerno veiklomis ir karjeros galimybėmis žemės ūkio srityje, naujausiomis žemės ūkyje taikomomis technologijomis. Vilniaus kolegijos atstovė pristatė „FoodEducators“ programą, nes Vilniaus kolegija yra nacionalinis šios programos centras.

Renginio dalyviai klausėsi biomedicinos mokslų daktarės, dietistės S. Čapkauskienės pranešimo „Cukraus spąstai kasdieniuose ir mėgstamuose produktuose“. Susimąstyti skatino ir pranešimas "Ateities maistas – mūsų lentynose: Pasaulio ir Lietuvos tendencijos”.

„Patiko įspūdinga koncerno būstinės aplinka, viduje mūsų laukė vaišės ir karšti gėrimai. Visi renginio dalyviai gavo maišelius su dovanomis. išgirdome skirtingų įmonių ir įstaigų darbuotojų pristatymus, dalyvavome viktorinose ir laimėjome prizus. Po renginio dalyviai galėjo pasivaišinti daržovių koše. Juk renginys buvo ir apie sveiką maistą!”

 

Autorius:
Nikoleta Venckūnaitė IIIa

Nuotraukos:
Eglė Adomaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas