Svarbi informacija naujiems mokslo metams

  • Paskelbta: 2024-08-23
  • Kategorija: Svarbu!

Gerbiami mokinių Tėveliai,

PRIMENAME:

1. DĖL MOKINIO SVEIKATOS PAŽYMOS:

·         Visi vaikai iki 18 metų ir vyresni mokiniai, kurie mokosi pagal bendrojo ugdymo programas mokyklose ir darželiuose, kartą per metus turi profilaktiškai pasitikrinti sveikatą. Tai atlikus išduodamas elektroninis Mokinio sveikatos pažymėjimas.

·         Vaikų sveikata tikrina šeimos gydytojas ar vaikų ligų gydytojas, kurį pacientas (jo tėvai ar atstovai) yra pasirinkęs. Taip pat, profilaktiniam sveikatos patikrinimui būtina pasitikrinti dantų ir burnos higienos būklę – tai atlieka gydytojas odontologas arba gydytojas odontologas specialistas, arba burnos higienistas. 

·         Kasmetinė profilaktinė vaikų sveikatos patikra padeda laiku nustatyti sveikatos sutrikimus, skatina koreguoti gyvenimo būdą bei ugdymo procese atsižvelgti į vaiko sveikatos poreikius.  

·         Sveikatą reikia pasitikrinti iki 09.15.

 

2. DĖL GIMNAZIJOS APRANGOS:

Mokyklinę aprangą galima užsisakyti "ELVA" parduotuvėje, adresu Kalvarijų g. 10 Vilniuje  ir elektroninėje parduotuvėje: https://elva.lt/vilniaus-sv-kristoforo-gimnazija/

 

3. DĖL NUOTRAUKŲ MOKINIO PAŽYMĖJIMUI:

I ir III klasių ir naujai priimti mokiniai, norintys gauti moksleivio pažymėjimą  09.02 turi atnešti dokumentinę nuotrauką mokinio pažymėjimui (2x3 cm).

 

Linkime sėkmingų 2024-2025 mokslo metų!

 

Autorius:
Administracija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas